Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Οδός Αμαρτίας αριθμός 12 από τις εκδόσεις "Ανάτυπο"


Δώδεκα συγγραφείς αναζητούν τον ορισμό, την έννοια, την λύτρωση, την τιμωρία. Αφηγούνται, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, δώδεκα διαφορετικές ιστορίες εμπνευσμένες από τη λέξη "Αμαρτία".Τι να σημαίνει άραγε η λέξη; Έχει το ίδιο νόημα στο πέρασμα των χρόνων; Ποιος κρίνει τι είναι αμαρτία; Είναι η ενοχή ένα συναίσθημα που ακολουθεί κάποιους βαθιά ριζωμένους κανόνες; Η συγχώρεση φέρνει τη λύτρωση; Έχει ισχύ ο διαχωρισμός ... μικρές ή μεγάλες αμαρτίες; Γιατί παιδεύουσι τέκνα; Είναι ο ηθικός νόμος υπεράνω του κοσμικού; Πόσο εύκολα αναγνωρίζουμε την αμαρτία και πόσο δύσκολα αντιστεκόμαστε; 


Το βιβλίο μας ξεκίνησε το εκδοτικό ταξίδι του. με τη βοήθεια του "Ανάτυπου" τον Μάιο του 2018 και σας περιμένει να το απολαύσετε.


Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ: Shop-anatypo

Οδός αμαρτίας αριθμός 12
(ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ)

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
Σοφία Κορωνίδου
Βαγγέλης Γιαννούδης
Μαρία Ανθοπούλου
Αιμιλία Κουφού
Μάρα Ράκα
Θόδωρος Παπατσιφλικιώτης
Σίσσυ Παπαγεωργίου
Βούλα Παπατσιφλικιώτη
Αγγελική Σκορίλα
Καμέλια Κάνεβα
Μάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου
Λία Παπαπέτρου

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
"Δώδεκα ιστορίες, δώδεκα μικρά ταξίδια στο κόσμο της ΑμαρτίαςΈνα στοίχημα ανάμεσα σε υπερκόσμια όντα.Μια οικογένεια που κρύβει… θανάσιμα μυστικά. Μια αμαρτία που έγινε παραμύθι.Ένας άνδρας που διαπράττει έναν παράξενο φόνο.Όταν ζεις με ένα τέρας, μήπως η Αμαρτία είναι ο καλύτερος δρόμος;Ένας αστυνόμος που αντιμετωπίζει την πιο αμαρτωλή υπόθεση της ζωής του.Μια κοπέλα που η αμαρτία δίνει ένα νόημα στη ζωή της.Δύο «δολοφόνοι» που τους ξαναενώνει η ΜΟΙΡΑ.Ένα ταξίδι που αποκαλύπτει τις αμαρτίες του παρελθόντος.Οι αμαρτίες των γονιών φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή μιας κοπέλας.Δυο ιστορίες βγάζουν στο φως τις σκοτεινές αποχρώσεις της Αμαρτίας.Μια ιστορία για… μια αμαρτία λιγότερη.Οι συγγραφείς της συλλογής “Οδός Αμαρτίας Αριθμός 12” ανασκαλεύουν με τις πένες τους τις στάχτες που αφήνει πίσω της η παραβίαση των ηθικών κανόνων και των θείων νόμων δίνοντας τη δική τους απάντηση στο ερώτημα που ταλανίζει κάθε θνητό από την αυγή της Δημιουργίας: Τι είναι η αμαρτία…"



Εκδοτικός οίκος ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΤΥΠΟ

Έτος πρώτης κυκλοφορίας 2018
ISBN 978-618-5239-37-4




Δεν υπάρχουν σχόλια: