Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

"Θέρος και θεριά"



Το "Θέρος και θεριά" ταξιδεύει στον ωκεανό της λογοτεχνίας εδώ και ένα χρόνο. Πνευματικό παιδί εννέα ανθρώπων που αγαπούν το διάβασμα έκανε τα δειλά του βήματα στον χώρο του βιβλίου, διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά των αναγνωστών.
Για κάποιους από μας ήταν η πρώτη προσπάθεια συγγραφής, η πρώτη κατάθεση σκέψης και ευαισθησίας. Μας άφησε μια γλυκιά ανάμνηση του χρόνου της επώασης, της προσμονής της έκδοσης, τη χαράς της παρουσίασης. Μας έδωσε την ικανοποίηση της ολοκλήρωσης της ιδέας μιας παρέας που για δύο απογεύματα το μήνα συναντιόταν, εμπνεόταν, αλληλοϋποστηριζόταν και έχτιζε αυτό το μικρό οικοδόμημα.


Από κει και πέρα ο καθένας παλεύει με τα δικά του θεριά, γεμίζοντας οθόνες και χαρτιά, παίρνοντας δύναμη από το πρώτο τόλμημα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε πολλά βιβλιοπωλεία και μπορείτε να το προμηθευτείτε και από εδώ.

Καλή συνέχεια σε όλους ... εν μέσω θέρους μερώστε τα θεριά σας ...

Ευχαριστούμε τις Εκδόσεις Ανάτυπο για την έκδοση και την υποστήριξη

Οι συγγραφείς



Πρώτη παρουσίαση στην Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης:


Στη Φούρκα Χαλκιδικής:


Στην Κατερίνη:


Στα Μουδανιά Χαλκιδικής:


Η παρουσίαση του βιβλίου Θέρος και θεριά στην εκπομπή του πολιτιστικού συλλόγου Κασσάνδρειας με τη Μαρία Βασιλικού FM 98.4 Οκτώβριος 2016: 




Συνέντευξη της Βούλας Παπατσιφλικιώτη, Λίας Παπαπέτρου Μαρίας Ηλιάδου του Θόδωρου Παπατσιφλικιώτη και του Αχιλλέα Τριαντόγλου στη Σοφία Προκοπίδου και την εκπομπή σε σπαστά Ελληνικά. Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017: 



Στον Cafe-Bar "Βαβυλωνία" στη Θεσσαλονίκη

Στο Prestige Cafe στα Γιαννιτσά:




Δεν υπάρχουν σχόλια: